Melenhorst Accountants en Business Valuators B.V.
Economisten zijn de opvatting toegedaan dat in/ na de tijden van crises het belangrijk is dat bedrijven flexibel moeten zijn of worden en daarmee snel kunnen anticiperen en responderen op veranderende marktomstandigheden. Met onze multidisciplinaire dienstverlening werken wij volgens deze opvatting. Gebleken is dat “de” cliënt steeds kritischer wordt en juist die cliënten weten onze veelzijdige, persoonlijke en vindingrijke betrokkenheid erg te waarderen. Daarnaast kunnen zij steeds een korte reactie/ doorlooptijd van ons verwachten. Met onze dienstverlening werken wij aan een relatie met onze cliënten die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect.

Bedrijfsslogan
Bij de insteek van ons team, om een betrouwbare en vindingrijke partner te willen/ kunnen zijn, hebben wij een passende bedrijfsslogan:  “Reliable and Resourceful in business”.

Missie
Aansluiten bij cliënten op een flexibele, toekomstgerichte en multidisciplinaire wijze waarbij het Melenhorst- team cliënten zo bedient, zoals zij zelf ook bediend zouden willen worden.

Visie
Het Melenhorst-team anticipeert op voor u relevante veranderingen in de markt met advisering die gebaseerd is op expertise die aansluit bij deze veranderende markt.  Hierbij is toekomstgericht economisch denken leidend bij onze advisering, waarbij wij resultaten uit het verleden verbinden met een toekomstvisie voor uw bedrijf. Op onze manier laten wij synergie ontstaan tussen accountancykennis en waarderingsexpertise. Een dominante drijfveer van ons team is cliëntvriendelijkheid. Met onze drijfveer willen wij u als cliënt graag van dienst zijn op een manier die u als betrokken en prettig ervaart. Communicatie en samenwerking zijn hierbij de sleutelwoorden, want door investering in onze samenwerking kan onze dienstverlening maximaal op uw verwachtingen worden afgestemd.